lördag 19 februari 2011

Huset är invigt..;)

Jobba kväll igår och det gick hur bra som helst. Så skönt..
Hem till dusch och mys med sötesambon sedan sängen.
Min morgon här så det var bara att bita i det sura och gå upp för...ja, en bra stund sen. Ätit frukost och nu myser plutten framfö Tess & ubbe.
9.30 blir det 3B med söta vännen Hanna fast för första gången utan barn. Torget och lite annat smått och gott ska också hinnas med.
*mys*
Trevlig lördag på er!
/Angel

4 kommentarer:

  1. Hej fina du!
    Önskar dig en skön och mysig lördag.
    Jag tänker på dig ska du veta...många kramar till dig. Här hemma har jag spenderat en vecka i sjuksängen, är fortfarande superduper förkyld. Isa & Johan är inte heller krya :/ Suck. vi har haft en nedrans massa sjukdomar här det sista och jag är SÅ trött på't! En lördag med kär vän, fika på stan, gå i affärer och torget hade varit mys i detta vackra vädret...men det får bli en annan gång. Snart vill vi komma o hälsa på er i huset...men först ska vi bli friska.

    Stor kram,
    Josefine

    SvaraRadera
  2. Lovely;-)
    Ha en fantastisk dag! Massa kramar

    SvaraRadera
  3. Hejje Tant Fie.. Tog du mysfrukost på 3 b så märkte du kanske att vi inte var där. Det blev en tur ut till Gillstad Café istället. lika trevligt det. Önskar dig en toppendag också..
    KRAMS

    SvaraRadera
  4. Och söta Josefine.. Tänker på er med. Jag hoppas Johan skicka med hälsningen. Ser också fram emot att ses. Alldeles för länge sedan...
    Ni är välkomna när som.. vi ska som sagt bo här ett tag;) Vi hörs snart hoppas jag & krya på er.

    SvaraRadera