lördag 2 januari 2010

Vi hade besök av Janja, Roger och deras Nellie igår på förmiddagen. Jättemysigt då det var länge sedan vi sågs och Alwe fick en födelsedagspeng till. Tack så mycket.

Innan vi skulle ha glöggbesök på eftermiddagen sprang vi ut en snabb sväng runt kvarteret så ALwe fick sin pulkapremiär.
Skeptisk till en början men sedan var det lika kul som mamma verkade tycka att det var. Pappa, han frös mest;)

Vi hann precis komma in, få av oss och förbereda för glöggmys så ringde det på dörren. Denna gången var det ett annat par med sin Nellie och storasyster Sofie.
Alwe gillar Nellie och vill gärna leka och ställa saker på hennes huvud. Nellie var inte lika övertygad om att det var en rolig lek.
Tack för en mysig stund till och gott godis som vi högg in på till kvällsfilmen.

Vi skulle ha lämnat Alwe hos famor till kvällen.
Men fjantiga jag kände att efter den dagen med massa besök och gnällighet över tänder som är på G ner så ville inte jag slänga in honom i bilen kl. 17 och dra iväg ut på landet för vi bara ska vända i dörren och lämna honom. Det hade säkert gått alldeles utmärkt för han trivs fina fisken därute men mitt härta ville ha honom hemma så.. Istället åkte lilla familjen tilL troja och åt lite god pasta. Alwe pratade på för fullt och tröttnade som tur var inte förrän vi i stort sett ätit klart.
Kvällen avslutades i soffan med gott godis från sista gästerna och Batman begins.
Idag lämnar vi ut Alwe till farmor över dagen och sedan åker Jimmy ut dit för att stanna över natten ihop med Alwe.
Love, Angel

2 kommentarer:

  1. Då kanske du kan komma hit en sväng så du o ja kan byta julklappar

    SvaraRadera
  2. fina bilder igen, jag hoppas att du får en bra start på veckan nu

    SvaraRadera